Rólam


Kenéz Tünde vagyok, és Budapesten élek. 30 éve azzal foglalkozom, ami néhány év alatt a hivatásom is lett, hogy hogyan tudunk boldogabb életet élni,  megélni a tehetségünket; ismerni a valódi önmagunkat és az erősségeinket; elengedni a felvett mintáinkat. Egymást értő módon kommunikálni a kapcsolatainkban; e
lfogadni a különbözőségeinket; megélni önmagunkat, hogy ahhoz kapcsolódjanak mások, ne a szerepeinkhez.

Abban lehetek hozzájárulás Neked,
hogy élhetsz örömtelibb, könnyedebb életet is:

 • Milyen új célokat, szokásokat választhatsz?
 • Mi a valódi tehetséged, képességed, tudásod?  Elismernéd, élnéd azokat?
 • Ki lehetsz az ítéletek, önítéletek falain túl?
 • Milyen terheket tehetsz le, amik valójában nem is a Tieid?
 • Milyen életed lehet, ha meglátod, mekkora ajándék a létezésed?
                      

  Neked mi az igaz, és mik a saját friss kérdéseid
  a régi, berögzült, örökölt vagy másoktól átvett nézőpontok helyett?

   

Mi kellene ahhoz, hogy felfedezd a saját tudásod?  Most van-e itt az idő erre?
A kísérőd lehetek ebben, és erről itt találsz visszajelzéseket.

 

         Az egész életem az önismerettel volt kapcsolatos, csak azt eleinte valami megtanulható ismerethalmaznak hittem. Minden elengedési technika érdekelt a Zentől a reinkarnációig, jártam egy Buddhista közösségbe is, azért, hogy miképp lehet a problémakeltő elmefolyamokból kijönni.

           Az életem ismétlődő dolgokból állt, csak mindig más szereplőkkel, más körülmények között: a semmiből újrakezdést gyakoroltam, háromszor álltam talpra kilátástalan helyzetekből. Sokáig mintaismétlésnek gondoltam azt is, ami téves azonosulás volt. Gyakran feltettem a klasszikus kérdést magamnak Taddeus Golas: A lusta ember útikalauza a megvilágosodáshoz című kis könyvéből: Hogy kerültem erre a tudatszintre, ahol ez a valóság?

 


         
Sok utat bejártam, módszerekben képződtem, és sehol nem tanult információkat is kaptam intuitív úton. 1998-ban elkezdtem tanítani természetgyógyász tanárként azt, ami addigra módszerré alakult bennem, és később Térpszichológia néven egy ideig a természetgyógyász képzés része volt.

 

         Színházterápiás  tanulmányaim  gyakorlataként  2004-ben  létrehoztam,  és  14 évig   vezettem   a SZÖSZ nevű rögtönzések színkörét. Ez a játék mellett az energetikai és információs kapcsolódások lehetősége is volt: felismerni a testünk jelzéseit (túl a gondolkodási sémákon, közös sztereotípiákon), és reagálni rájuk.

         A teljes Tér (mint a családállításban a Mező) minden információt megjelenít, és a játékban egy pillantás, mozdulat, rádöbbenés, nevetés is old.


         Közben több, mint 10 évre visszavonultam csendben dolgozni, sokak szerint “eltűntem”. Újabb mélyen átalakító időszak volt ez, a korábbi veszteségélmények nélkül. Eckhart Tolle mondása, hogy “a fájdalomra addig van szükséged, amíg elhiszed, hogy szükséged van rá”, tapasztalássá vált: már nem hittem el. Jó, és most hogyan tovább? Mert mi van akkor, ha egyszerűen boldogok szeretnénk lenni? Elég ezt választani? És akkor mit adhat ez hozzá az életünkhöz, a többi ember és a bolygó életéhez?

        Ekkor kerültem az Access Consciousness© világába. Olyan gyakorlatias, meglepően egyszerű, nagyon hatékony, bárki által alkalmazható eszközöket kaptam, amikkel dinamikus változásokat érhetnek el, akik azt választják. A nézőpontjaink, a dolgokról a sajátunknak gondolt információk hozzák létre a valóságunkat, és azt is, hogy hogyan éljük meg, amit a korlátozott valóságunknak tartunk. Ha pedig a gtelen térben élést választjuk, olyan felismerések, összefüggések  és megoldások bukkannak fel, amiket addig elképzelni se tudtunk. Milyen más valóság lehetséges így?

 

         Intuitívan alkalmazom az eszközeimet a munkámban. A jelenlétben hiszek, hogy nem egy technikához való ragaszkodással, hanem a teljes jelenléttel és éberséggel teremtjük meg együtt azt a teret, amelyben az ember rálát a helyzetére, és meghaladhatja a mintázatait, ha szeretné. Nagyobb tereket nyithatunk így, végtelen teret is. Az önfelfedezésben nem 1 db helyes válasz van a kérdéseinkre, és az életünkre sem. Ez egy folyamatos változás, mi magunk is azok vagyunk.

 


            A legnagyobb ajándék önmagunk és a világ számára is az, ha megéljük a teljes potenciálunkat, erőnket, tudásunkat: azt, akik valójában vagyunk. Milyen világot teremtünk azzal, ha másképp éljük az életünket, mert vannak választási lehetőségeink?


Ha életed valamelyik területén elakadtál…

ha változást szeretnél…
ha új lehetőségeket keresel:
szeretettel várlak egyéni konzultációra vagy a programjaimon.

 Tünde

 

      Email: info (kukac) keneztunde.hu
      Tel.: +36/70-391-2211

Kenéz Tünde

Access Bars© facilitátor
Párkapcsolati-, válási-, és családi mediátor
Life coach
Önismereti (ontologycal) csoporttréner

Az írásaim alapjaiban mozgathatnak meg világ-nézeteket. Ezt sokszor átélem magam is.  

A legmegrengetőbb dolgokért is hálás vagyok, mert felismerésekhez, változtatásokhoz vezettek.   

Köszönöm, ha olvasol,
megtisztelsz a figyelmeddel.

A tudatosság növelésével foglalkozom a tevékenységeimmel, amelyek nem tartoznak a pszichológia tárgykörébe,
valamint nem helyettesítenek pszichoterápiát, egyéb pszichoanalitikus, sem orvosi gyógyító módszereket.

.....

Az Access Consciousness® egy bejegyzett, védjegyezett vállalat és név. A honlapomon megjelenő írások
nem feltétlenül tükrözik az Access Consciousness®, Gary Douglas vagy Dr. Dain Heer nézőpontjait, tanításait.

© 2019 | Kenéz Tünde | Minden jog fenntartva! | Szerzői jogok | Adatvédelmi Nyilatkozat