Rólam


Kenéz Tünde vagyok, és Budapesten élek. 30 éve azzal foglalkozom, ami néhány év alatt a hivatásom is lett, hogy hogyan tudunk boldogabb életet élni,  megélni a tehetségünket; ismerni a valódi önmagunkat és az erősségeinket; elengedni a felvett mintáinkat. Egymást értő módon kommunikálni a kapcsolatainkban; e
lfogadni a különbözőségeinket; megélni önmagunkat, hogy ahhoz kapcsolódjanak mások, ne a szerepeinkhez.

Abban lehetek hozzájárulás Neked,
hogy élhetsz örömtelibb, könnyedebb életet is:

 • Milyen új célokat, szokásokat választhatsz?
 • Mi a valódi tehetséged, képességed, tudásod?  Elismernéd, élnéd azokat?
 • Ki lehetsz az ítéletek, önítéletek falain túl?
 • Milyen terheket tehetsz le, amik valójában nem is a Tieid?
 • Milyen életed lehet, ha meglátod, mekkora ajándék a létezésed?
                      

  Neked mi az igaz, és mik a saját friss kérdéseid
  a régi, berögzült, örökölt vagy másoktól átvett nézőpontok helyett?

   

Mi kellene ahhoz, hogy felfedezd a saját tudásod?  Most van-e itt az idő erre?
A kísérőd lehetek ebben, és erről itt találsz visszajelzéseket.

Kenéz Tünde

Life Coach és Mediátor 
Akkreditációs lajstromszám: PL-5317.- mely mindenben megfelel a 63/2009.(XII.17.) IRM,
a közvetítő szakmai képzésről és továbbképzésről szóló rendeletnek is.
Tanúsítvány száma: P6C2/08/0.  Budapest, 2014.08.15.

Tréner
Akkreditációs lajstromszám:  D000926/2015/D005   D00926/2014/D006
Tanúsítvány száma:
PÖ/02/02/14.  Budapest, 2014.08.15.
P14Ö2/18/18/15.  Budapest, 2015.09.02. 


Utam főbb állomásai, érdeklődéseim és tapasztalataim:

         Az egész életem az önismerettel volt kapcsolatos, csak azt eleinte valami megtanulható ismerethalmaznak hittem. Minden elengedési technika érdekelt a Zentől a reinkarnációig, jártam egy Buddhista közösségbe is, azért, hogy miképp lehet a problémakeltő elmefolyamokból kijönni.

           Az életem ismétlődő dolgokból állt, csak mindig más szereplőkkel, más körülmények között: a semmiből újrakezdést gyakoroltam, háromszor álltam talpra kilátástalan helyzetekből. Sokáig mintaismétlésnek gondoltam azt is, ami téves azonosulás volt. Gyakran feltettem a klasszikus kérdést magamnak Taddeus Golas: A lusta ember útikalauza a megvilágosodáshoz című kis könyvéből: Hogy kerültem erre a tudatszintre, ahol ez a valóság?


         
Sok utat bejártam, módszerekben képződtem, és sehol nem tanult információkat is kaptam intuitív úton. 1998-ban elkezdtem tanítani természetgyógyász tanárként azt, ami addigra módszerré alakult bennem, és később Térpszichológia néven egy ideig a természetgyógyász képzés része volt.

         Színházterápiás  tanulmányaim  gyakorlataként  2004-ben  létrehoztam,  és  14 évig   vezettem   a SZÖSZ nevű rögtönzések színkörét. Ez a játék mellett az energetikai és információs kapcsolódások lehetősége is volt: felismerni a testünk jelzéseit (túl a gondolkodási sémákon, közös sztereotípiákon), és reagálni rájuk.

         A teljes Tér (mint a családállításban a Mező) minden információt megjelenít, és a játékban egy pillantás, mozdulat, rádöbbenés, nevetés is old.


         Közben több, mint 10 évre visszavonultam csendben dolgozni, többek szerint “eltűntem”. Újabb mélyen átalakító időszakom volt ez, a korábbi veszteségélmények nélkül. Eckhart Tolle mondása, hogy “a fájdalomra addig van szükséged, amíg elhiszed, hogy szükséged van rá”, itt a valóságommá vált: már nem hittem el. Jó, és akkor hogyan tovább? Mi van akkor, ha mostmár egyszerűen boldog szeretnék lenni? Vajon elég-e ezt választani? És akkor mit adhat ez hozzá az Élethez, a családom, az unokáim, a többi ember, a bolygó életéhez?

        Ekkor kerültem az Access Consciousness© világába. Olyan gyakorlatias, meglepően egyszerű, nagyon hatékony, bárki által alkalmazható eszközöket kaptam, amikkel dinamikus változást érhetnek el, akik azt választják. A nézőpontjaink, a dolgokról a sajátunknak gondolt információk hozzák létre a valóságunkat, és azt is, hogy hogyan éljük meg, amit a valóságunknak tartunk. Ha pedig a gtelen térben élést választjuk, olyan felismerések, összefüggések  és megoldások bukkannak fel, amiket addig elképzelni se tudtunk. Milyen más valóság lehetséges így?

         Intuitívan alkalmazom az eszközeimet a munkámban. A jelenlétben hiszek, hogy nem egy technikához való ragaszkodással, hanem a teljes jelenléttel és éberséggel teremtjük meg együtt azt a teret, amelyben az ember rálát a helyzetére, és meghaladhatja a mintázatait, ha szeretné. Nagyobb tereket nyithatunk így, végtelen teret is. Az önfelfedezésben nem 1 db helyes válasz van a kérdéseinkre, és az életünkre sem. Ez egy folyamatos változás, mi magunk is azok vagyunk.


            A legnagyobb ajándék önmagunk és a világ számára is az, ha megéljük a teljes potenciálunkat, erőnket, tudásunkat: azt, akik valójában vagyunk. Milyen világot teremtünk azzal, ha másképp éljük az életünket, mert vannak választási lehetőségeink?

Ha életed valamelyik területén elakadtál…
ha változást szeretnél…
ha új lehetőségeket keresel:
szeretettel várlak egyéni konzultációra, kezelésre vagy a programjaimon.

 Tünde

 

      Email: info (kukac) keneztunde.hu
      Tel.: +36/70-391-2211

Kenéz Tünde

facilitátor  
Life coach,
mediátor
tréner

Az írásaim alapjaiban mozgathatnak meg világ-nézeteket. Ezt sokszor átélem magam is.  

A legmegrengetőbb dolgokért is hálás vagyok, mert felismerésekhez, változtatásokhoz vezettek.   

© 2019 | Kenéz Tünde | Minden jog fenntartva! | Szerzői jogok | ÁSzF és Adatvédelmi Nyilatkozat