Rólam


         Kenéz Tünde vagyok, és Budapesten élek.
Jelenleg coachként és trénerként dolgozom. A jelenlétben hiszek, hogy nem egy technikához való ragaszkodással, hanem a teljes jelenléttel és éberséggel teremtjük meg együtt azt a teret, amelyben az ember rálát a helyzetére, és meghaladhatja a mintázatait.

              Azzal foglalkozom több, mint 30 éve, ami néhány év alatt a hivatásom is lett, hogy hogyan tudunk boldogabb életet élni; ismerni a valódi önmagunkat és az erősségeinket; elengedni a felvett mintáinkat. Egymást értő módon kommunikálni a kapcsolatainkban; elfogadni a különbözőségeinket; megélni önmagunkat, hogy ahhoz kapcsolódjanak mások, ne a szerepeinkhez.

Abban lehetek hozzájárulás Neked,
hogy felfedezd és éld a valódi önmagadat:

  • túllépj olyan szokásokon és hitrendszereken, amik a kiteljesedésedet gátolják,
  • éld a valódi tehetséged, képességed és tudásod, amik Neked örömöt okoznak – függetlenül attól, hogy ki mit gondol erről.                    

    Neked mi az igaz,
    a régi, örökölt vagy másoktól átvett gondolkodási, cselekvési, megoldási módok helyett?

     

Hogy teljességgel azt éld, aki valójában vagy.
A kísérőd lehetek ebben, és erről itt találsz visszajelzéseket.Érdeklődéseim, tapasztalataim:

         Az egész életem az önismerettel volt kapcsolatos, csak azt eleinte valami megtanulható ismerethalmaznak hittem. Minden elengedési technika érdekelt a Zentől a reinkarnációig, jártam egy Buddhista közösségbe is, azért, hogy miképp lehet a problémakeltő elmefolyamokból kijönni.

           Az életem ismétlődő dolgokból állt, csak mindig más szereplőkkel, más körülmények között: a semmiből újrakezdést gyakoroltam, háromszor álltam talpra kilátástalan helyzetekből. Sokáig mintaismétlésnek gondoltam azt is, ami téves azonosulás volt. Gyakran feltettem a klasszikus kérdést magamnak Taddeus Golas: A lusta ember útikalauza a megvilágosodáshoz című kis könyvéből: Hogy kerültem erre a tudatszintre, ahol ez a valóság?

          
Sok utat bejártam, módszerekben képződtem, és sehol nem tanult információkat is kaptam intuitív úton. 1998-ban elkezdtem tanítani természetgyógyász tanárként azt, ami addigra módszerré alakult bennem, és később Térpszichológia néven egy ideig a természetgyógyász képzés része volt.

          Színházterápiás  tanulmányaim  gyakorlataként 
2004-ben  létrehoztam,  és  14 évig   vezettem a SZÖSZ nevű
rögtönzések színkörét. Ez a játék mellett az energetikai
és információs   kapcsolódások
lehetősége is volt:
felismerni a testünk jelzéseit (túl a gondolkodási sémákon, 
közös sztereotípiákon), és reagálni rájuk, átírni azokat.

 
            Közben több, mint 10 évre visszavonultam csendben dolgozni, többek szerint “eltűntem”. Újabb mélyen átalakító időszakom volt ez, a korábbi veszteségélmények nélkül. Eckhart Tolle mondása, hogy “a fájdalomra addig van szükséged, amíg elhiszed, hogy szükséged van rá”, itt a valóságommá vált: már nem hittem el. Jó, és akkor hogyan tovább? Mi van akkor, ha mostmár egyszerűen boldog szeretnék lenni? Ez mit adhat hozzá az Élethez, a családom, az unokáim, a többi ember, a bolygó életéhez?

    

         A tudatosság mindig elérhető volt bárki számára, most is az. Az önfelfedezés egy folyamatos változás, mi magunk is azok vagyunk. A legnagyobb ajándék önmagunk és a világ számára is az, ha megéljük a teljes potenciálunkat, erőnket, tudásunkat: azt, akik valójában vagyunk.

 

Ha életed valamelyik területén elakadtál…
ha változást szeretnél:
szeretettel várlak egyéni konzultációra vagy a programjaimon.

 

     Email: info (kukac) keneztunde.hu
     Tel.: +36-70-391-2211

 

 

Kenéz Tünde

Life Coach és Mediátor

Akkreditációs lajstromszám: PL-5317.- mely mindenben megfelel a 63/2009.(XII.17.) IRM, a közvetítő szakmai képzésről és továbbképzésről szóló rendeletnek is. Tanúsítvány száma: P6C2/08/0.  Budapest, 2014.08.15.

Tréner

Akkreditációs lajstromszám:  D000926/2015/D005   D00926/2014/D006. Tanúsítvány száma: PÖ/02/02/14.  Budapest, 2014.08.15. és P14Ö2/18/18/15.  Budapest, 2015.09.02.

 

 

 

Kenéz Tünde

facilitátor  
Life coach,
mediátor
tréner

A tudatosság az a legmélyebb őszinteség önmagunk felé. Amikor látjuk a jelenséget úgy, ahogyan az van mind önmagunkban, mind a tágabb összefüggésekben, és elismerjük, hogy ez van.

Akkor tudunk változtatni, ha tisztán látjuk, hogy a helyzetekben hol vagyunk, hogyan reagálunk és mit teszünk pontosan.  

© 2019 | Kenéz Tünde | Minden jog fenntartva! | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat