Visszajelzések

Szerintem Tünde tapasztalt, szakmailag felkészült, aki rendre új megvilágításba tudja helyezni számomra az élet dolgait, új nézőpontokat tud mutatni, és teszi mindezt olyan kérdésekkel, módszerekkel, kérdésfelvetésekkel, amelyekre a választ én magam tudom megadni, de az odáig vezető úton végigkísér. Mindig figyelmesen és türelmesen meghallgat, majd őszintén, és ha kell, határozottan, de nem sértően megosztja a meglátásait – egyszerűen érzi, hogy bánjon az emberekkel. Az együttműködésünknek köszönhetően olyan új dolgokat tudok és merek alkalmazni a mindennapjaimban, amelyek az életem minden területére jótékonyan hatnak. Köszönöm szépen. 🙂

Péter

Tündét egy ismerősöm ajánlotta önismereti témában. Alapvetően jó élethelyzetben lévő vállalkozó vagyok, de volt több olyan “láthatatlan” akadály az életemben – anyagi és magánéleti téren is – amelyekre egyedül nem láttam rá. Így nem is tudtam, hogy ezek mennyire bekorlátoztak. Tündével való találkozásaink alkalmával ezek a korlátok oldódtak fel, és a foglalkozások előnyös hatásai olykor már  egy-két nap alatt kézzelfogható formát öltenek. Azoknak ajánlom a Tündével való foglalkozásokat, akik hajlandóak változni és ezáltal új sikereket elérni, új lehetőségekre rálátni.

                                                                                                                                                                            Attila

 

Körülbelül 5 éve, életem egyik legnagyobb felnőttkori válságának idején ismertem meg Tündét. Az ember a kilátástalanságában, az ilyenkor oly gyakori borúlátó gondolatok között nemhogy az okokat nem képes meglátni, ami a válsághoz vezetett, hanem a puszta lét is miértekkel teli.

Tünde objektív, mégis bizalmat ébresztő közeledése és foglalkozásai segítségemre voltak abban, hogy értelmes és előremutató „hogyan másképp” kérdéseket tegyek fel magamnak és adjak rá választ, nem másnak, mint magamnak. Sokszor azt gondoljuk, valami hókuszpókusznak kell történnie velünk a változásokhoz, valami óriási hollywoodi effektekkel turbózott katarzist kell átélnünk, pedig csak MAGunkat kell merni megtalálni. Gondolnád, hogy ehhez a sírás mellett helyett egy röhögőgörcs vagy egy önfeledt karaoke is vezethez?

Bár korántsem teljesült még minden álmom, vágyam, de a sikereim szolgálnak bizonyítékul, hogy bizony a borús gondolataimat már régóta sikerült száműznöm, és helyükre pozitív gondolatokkal töltöttem meg a fejem-lelkem, és ebben a Tündével töltött alkalmaknak nagy szerepe van.

Kívánom, hogy kedves érdeklődő, legyen benned is bátorság szembenézni a démonjaiddal, Tünde biztos támaszod lehet, ha készen állsz az új életre. 
                                                                                                                                                                                   Éva


Az ember súlyos traumák után próbál mindent, bármi jó lehet, ami segít. Hinni nem igazán hisz.          Pont a hitünket veszítjük el ilyenkor. Én sem hittem, csak elmentem, hogy megnézzem, a Bars mennyit segít. A Tündével való találkozásokat követően a majdnem egy évig tartó munkanélküliségem egy igazi siker és  boldogság úttá változott. Lépésről lépésre haladtunk és haladunk most is.  Immáron tudva: van és lesz is kézzel fogható eredmény.
                                                                                                                                                                   Szabó Zsófia
 

 

Kb. 14-15 éve ismerjük egymást, és ez alatt az idő alatt nagyon sok mindent tanultam tőled, és tapasztaltam meg melletted. Rengeteg olyan tisztuláshoz segítettél elő, számos olyan rálátáshoz juttattál el, ami nagy mértékben megváltoztatta az életem, ill. leginkább engem – ahogy ezt Te is látod.
Ma jöttem rá, hogy mi az, amiben a leginkább fejlődtem, ill. mi az, amiért ma a leginkább hálás vagyok Neked. Te voltál az, aki megmutattad és segítettél megélni azt, hogy milyen valójában jelen lenni. Mára a jelenlét egyfajta életformámmá vált úgy, hogy ez nem azt jelenti, hogy naphosszat meditálnék. Azt jelenti, hogy “csupán” jelen vagyok abban, amit épp csinálok, és közben tudatos vagyok a gondolataimra és érzéseimre egyaránt. Köszönöm!

                                                                                                                                                                   Győri Beatrix


Tünde csodálatos ember. A Bars technika rendkívül tiszta, és fizikai szinten is érzékelhető, erős, a szó jó értelmében. A kettő ötvözete pedig rendkívüli, gyors változásokat idéz elő. Már az első kezelés is hihetetlen intenzív volt, de az érzeteimet nem szeretném megosztani, az mindenkinek legyen saját tapasztalás…
Az első és második kezelés közötti időszakban már hihetetlen változások történtek bennem és a környezetemben is. A párkapcsolatom minősége javult, pedig az összeomlás szélén állt, a hétköznapjaim újra megteltek életörömmel és olyan tevékenységekkel, amiket igazán szeretek, de már egy ideje nem foglalkoztam velük a sok stressz és szorongás miatt.
Egy szó mint száz, a kezeléseket folytatom, mert olyan hatása van, ami máshoz nem hasonlítható!
Ezer köszönet ezért. 

Annamária

Drága Tünde! A mindenkori beszélgetésünk az életem bármilyen (nehéz/kritikus/érdekes) helyzetében inspiráló, mert a gondolataid és meglátásaid új szempontok szerint -sokszor lavinát indítva el bennem – helyretesznek. Sok ismeretlen utat nyitottál meg bennem, és vezetsz magától értetődően magamhoz egyre közelebb úgy, hogy közben rájöttem és élvezem: jó “magamnak” lenni. Hálásan köszönöm!
                                                                                                                                                                                     L.
 


Elkezdett változni valami az életemben, olyan 30 körül. Egyfajta fejlődési igény kezdett körvonalazódni bennem, viszont segítségre is szükségem volt, mert az alap pilléreim szétcsúszóban voltak. Nem sokkal később találkoztam veled Tünde, mielőtt részt vettem egy táborodban. És mivel továbbra is éreztem a fejlődési igényt,  kipróbáltam csoportos foglalkozásokat, amiket akkoriban vezettél. 

Bár az egyik táborodban az fogalmazódott meg bennem, hogy ‘ez életem egyik legnagyobb bulija’,    mégis a Térpszichológia tanfolyamon való részvétel az egyik legmeghatározóbb és legfontosabb élményem. Úgy érzem, fejlődtem emberileg, és szeretek tudatosabban élni, így a hétköznapi kihívásokat könnyebben kezelem, és új lendülettel élhetem az életemet, ez nem túlzás.  Az elmúlt évek alatt megfigyeltem, hogy nem csupán lelkileg, hanem egészségügyileg is jobban érzem magam, mint korábban. Kis időt kellett rászánnom, és a lejtőn csúszás érzet átfordult az ellenkező irányba.

Köszönöm, hogy segítetted a fejlődésemet. Számomra gyógyító minden szavad, bármilyen módszert is használsz éppen a színes repertoárodból.
                                                                                                                                                                          Klaudia

Archívum

Kategóriák

© 2019 | Kenéz Tünde | Minden jog fenntartva! | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat