ACCESS BARS© TANFOLYAM

 

Mi történik egy ilyen tanfolyamon?


          Megtanulod, hogy a fejen az egyes pontokhoz mely életterületek tartoznak, és hogyan, hol kell őket érinteni, vagyis magát a Bars kezelést. Továbbá megismered az Access Consciousness© alapjait és néhány olyan eszközt, amit azonnal elkezdhetsz alkalmazni. Ez a tanfolyam az Access alaptanfolyama, hogyha bármelyik továbbit el szeretnéd végezni, mindnek ez a feltétele.

         A tanfolyam végén oklevelet kapsz Bars© kezelőként, és látható leszel az Access Consciousness© honlapján: https://www.accessconsciousness.com a nemzetközi kezelői oldalon. Elkezdhetsz másokat kezelni bármelyik országban, ismerősöket, családtagokat és klienseket. Kibővítheted ezzel a már meglévő segítői tevékenységi körödet is.

 

A tanfolyam elvégzéséhez kell-e valamilyen végzettség?

           A tanfolyam elvégzésének nincs előfeltétele, és gyerekek is meg tudják tanulni.


Mettől meddig tart?

         A tanfolyam 1 napos, 9-től 17-ig tart, ami alatt kétszer adsz, és kétszer kapsz Bars-t. Kezelés közben is tanulunk, nem kell füzetet hoznod, nem jegyzetelünk. Kapsz színes segédanyagokat és egy írott kézikönyvet, amiket majd otthon is használhatsz, ameddig szükségesnek érzed.


Mennyibe kerül?

         Az ára nemzetközileg megszabott.
Magyarországon élőknek 18 éves kortól: 65.000,- Ft.
16-17 éveseknek és ismétlőknek: 32.500,- Ft.
6 éves korig: ingyenes.

         A díj függ a megajándékozott születési dátumától, ezért ha ő kedvezményre jogosult, egyeztessük előre a lehetséges tanfolyami dátumokat.

      A tanfolyamot ajándékba is adhatod ajándékutalvány formájában.
Erről bővebben itt…

 

Elérhetőségeim:

Tel.: +36/70-391-2211
Email: info (kukac) keneztunde pont hu

Közeli tanfolyami időpontok:

2020. május 31-ig a tanfolyamot csak online tartom meg azok számára, akik tudnak egy egész vagy 2 fél napot egy fizikai térben együtt tölteni (egy családban élnek), és van eszközük az online kapcsolathoz velem. E módon is kezelővé váltok, vagy ismétlésnek számít.

 

Archívum

Közösségi média

Ha megtanulnád, szeretettel várom a jelentkezésedet.

© 2019 | Kenéz Tünde | Minden jog fenntartva! | Szerzői jogok | ÁSzF és Adatvédelmi Nyilatkozat