ACCESS CONSCIOUSNESS©

 

      Az Access Consciousness© olyan gyakorlatias eszközök tárháza, amelyekkel felismerhetjük korlátainkat, fix nézőpontjainkat, átvett, másolt, örökölt mintáinkat, és választhatunk mást. 

                    “A lehetőségek mindig arról szólnak, hogy valamit másképp látunk, másképp csinálunk, és nincs előre lefixált nézőpontunk.”
(Gary Douglas)

         A tudatossághoz segít: felismerni, hogy mik azok a hitrendszerek, vélemények, ítéletek, bírálatok, következtetések önmagunkról, másokról vagy valamiről, amik tanult vagy átvett minták.  Segít, hogy felismerjük a valódi lényünket, akárhány éve, évtizede takarják azt el mások vágyai, kérései, útmutatói, amelyeket rólunk alkottak – az ő szemszögükből nézve.

        A logikus elme lineáris, akadályozza a változást, ha arra nincs tárolt mintája a múltból,  és ez újabb korlátokat jelent. Amikor elengedjük a régi nézőpontjainkat, akkor tud megjelenni a valódi tudás, ami a legjobb megoldás abban a pillanatban, helyzetben.

         Milyen lenne, ha a megszokott rutinjaink helyett engednénk magunknak tapasztalni azt, ami épp van, és ha ebből valami újat teremtenénk?


         Gary Douglas, az Access alapítója éveken át azt kereste, hogy hogyan lehet boldog az ember, mi az élet értelme. Amikor semmi nem hozott eredményt, elkezdett kérdéseket feltenni, és teljes nyitottsággal megvárta, hogy felbukkanjanak a válaszok:

Mi lehetnék, mit tudnék tenni, mim lehetne, mit tudnék alkotni és létrehozni, amellyel az életemet és a világot egy jobb hellyé tehetném?
– Mit érzékelhetnék, mit tudnék, és mi lehetnék, hogy érdemes legyen élni az életemet?

         Majd ez után a médiumi adottságaival, az energiaként létezéssel és kapcsolódással olyan mértékű segítséget tudott nyújtani az embereknek, hogy boldogabban éltek, és értelmet nyert az életük.

         Gary munkássága nyomán az emberek elkezdtek kérdésekben élni. Látták, hogy a nyitott, őszinte kíváncsisággal feltett kérdések nyitják a teret, és hoznak el olyan megoldásokat, lehetőségeket, amikre addig gondolni se tudtak, hiszen a korábbi energetikai térben az a megoldás nem is létezett.

         Miután Gary Douglas megismerte Dr. Dain Heer-t, együtt fejlesztik tovább az Access-t, ma már társtulajdonosok is. Kettejük szellemi terméke az Access Consciousness©, a tudatosság eszköze, amit már 170 országban alkalmaznak különböző korú, végzettségű emberek, és orvosok, pszichológusok is.

          „A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnéd. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.

         Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy az nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?”

(Gary Douglas)

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Bars, szeretettel várlak egyéni kezelésen,                kipróbálási napon, tanfolyamon.

 

Archívum

Az írásaim alapjaiban mozgathatnak meg világnézeteket.  Ezt sokszor átélem magam is.

A legmegrengetőbb dolgokért is hálás vagyok, mert felismerésekhez, változtatásokhoz vezettek.

Köszönöm, ha olvasol megtisztelsz a figyelmeddel.

A tudatosság növelésével foglalkozom a tevékenységeimmel, amelyek nem tartoznak a pszichológia tárgykörébe,
valamint nem helyettesítenek pszichoterápiát, egyéb pszichoanalitikus, sem orvosi gyógyító módszereket.

.....

Az Access Consciousness® egy bejegyzett, védjegyezett vállalat és név. A honlapomon megjelenő írások
nem feltétlenül tükrözik az Access Consciousness®, Gary Douglas vagy Dr. Dain Heer nézőpontjait, tanításait.

© 2019 | Kenéz Tünde | Minden jog fenntartva! | Szerzői jogok | Adatvédelmi Nyilatkozat