ACCESS CONSCIOUSNESS©

 

      Az Access Consciousness© olyan gyakorlatias eszközök tárháza, amelyekkel felismerhetjük korlátainkat, fix nézőpontjainkat, átvett, másolt, örökölt mintáinkat, és választhatunk mást. Segít felismerni, hogy mik a tanult vagy átvett hitrendszereink, véleményeink, bírálataink, következtetéseink önmagunkról, másokról vagy bármiről.  Segít, hogy felismerjük a valódi lényünket.


         Gary Douglas, az Access alapítója éveken át azt kereste, hogy hogyan lehet boldog az ember, és mi az élet értelme. Amikor semmi nem hozott eredményt, elkezdett kérdéseket feltenni, és teljes nyitottsággal megvárta, hogy felbukkanjanak a válaszok:

Mi lehetnék, mit tudnék tenni, mim lehetne, mit tudnék alkotni és létrehozni, amellyel az életemet és a világot egy jobb hellyé tehetném?
– Mit érzékelhetnék, mit tudnék, és mi lehetnék, hogy érdemes legyen élni az életemet?

         Majd ez után a médiumi adottságaival, az energiaként létezéssel és kapcsolódással olyan mértékű segítséget tudott nyújtani az embereknek, hogy boldogabban éltek, és értelmet nyert az életük.

         Gary munkássága nyomán az emberek elkezdtek kérdésekben élni. Látták, hogy a nyitott, őszinte kíváncsisággal feltett kérdések nyitják a teret, és hoznak el olyan megoldásokat, lehetőségeket, amikre addig gondolni se tudtak, hiszen a korábbi energetikai térben az a megoldás nem is létezett.

         Miután Gary Douglas megismerte Dr. Dain Heer-t, együtt fejlesztették tovább az Access-t, ma már társtulajdonosok is. Kettejük szellemi terméke az Access Consciousness©, a tudatosság eszköze, amit már 170 országban alkalmaznak különböző korú, végzettségű emberek, és orvosok, pszichológusok is.

          „A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnéd. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.(Gary Douglas)

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet a Bars, szeretettel várlak kezelésen, tanfolyamon.

 

Archívum

© 2019 | Kenéz Tünde | Minden jog fenntartva! | Szerzői jogok | ÁSzF és Adatvédelmi Nyilatkozat